A A A
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS02-ghost-red
looking for help and advice
October 1, 2018
1:17 am
jinge1

Arcade Punk
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
October 1, 2018
sp_UserOfflineSmall Offline

Hi everyone. I am a complete beginner to all these sort of things so please bear with me, I have a bartop arcade machine that was built for me by a friend (he is normally very good) and this has worked without an issue until recently. Inside the unit is an original xbox console and I think running hyper spin but could be wrong. recently it has stopped loading any of the games to the point it powers on and then just remains a screen of slight static. I have managed to get into the original xbox menu and all the games appear to still be on the console, is it possible that the programme used to run the emulators has ceased to work and if so how can I retrieve this. any help would be greatly appreciated but please remember I truly am a complete beginner and have very little technical knowledge.

many thanks in advance

Jinge1

 

October 1, 2018
11:07 pm
Avatar
Ninja UK
Admin
Forum Posts: 2556
Member Since:
May 14, 2015
sp_UserOfflineSmall Offline

Hyperspin is PC or Android

so the chances are the xbox is running CoinOps, or something similar, you can grab xbox front ends from

https://www.arcadepunks.com/or…..front-end/

Then you ftp them over to get it working – however – some people do things differently, my honest advice is , if it was indeed a friend and not some random craigslister or ebayer, I would give them a holler and ask for some help, a simple re-install of the front end is whats needed here ?

February 4, 2019
10:04 pm
SteelCityJJ
Member
Official-Punks
Forum Posts: 76
Member Since:
June 8, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline

Yeah, it's probably running CoinOps.  I have a modded XBOX but not using a front end.  Also the softmod could have gone bad.  Your best bet is to get on a forum like emuxtras or xbox-hq to ask.

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 3117
Currently Online:
Guest(s) 46
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
canter6: 131
Jaz808: 121
test123: 84
davep180: 81
SteelCityJJ: 76
MyRetrozz: 70
Misa Misa: 70
kme2019: 61
-x-: 53
sergiohyperspin: 52
Member Stats:
Guest Posters: 122
Members: 164960
Moderators: 32
Admins: 1
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 36
Topics: 4426
Posts: 12906
Newest Members:
jim050315, germy81, xGAMESx, Deli Inacio, macande206, currupio, Benicase, leodj, Moev, electro20015
Moderators: aladdin: 0, Arcade Man: 0, Arcade Punk: 0, CP78: 0, ETA PRIME: 0, Ghost Lost: 0, Harrison Hacks: 0, T.K.O. Cinematics: 0, kiodiekin1: 0, level1online: 0, hursty1: 0, Neighbourhood Techie: 0, Maria: 0, PatmanQC: 0, Restalgia: 0, RetroHumanoid: 0, Simply Austin: 0, titipilas: 0, Titi Ober: 179, Enkak: 46, leepspvideo: 0, _RetroTech100: 0, Guest Post: 0, Mark Blackwood: 0, Frankie Wilde: 0, Jeremy Reynolds: 0, Leslie Alexander: 0, Jason Copley: 0, Eleonora: 0, Joshua Robinson: 0, James Collins: 0, trevor punt: 39
Administrators: Ninja UK: 2556