A A A
Please consider registering
guest
sp_LogInOut Log In
Register | Lost password?
Advanced Search
Forum Scope


Match



Forum Options



Minimum search word length is 3 characters – maximum search word length is 84 characters
sp_Feed Topic RSS mega
Trouble launching TecknoParrot
December 17, 2019
12:46 am
hutijn
Member
Members
Forum Posts: 1
Member Since:
August 15, 2019
sp_UserOfflineSmall Offline

When I try to launch TP i get an AppId error.If anyone can help would appreciate this. If im overstepping my bounds Im sorry.

Forum Timezone: Europe/London
Most Users Ever Online: 3117
Currently Online: kboxvegas
Guest(s) 45
Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)
Top Posters:
canter6: 134
Jaz808: 121
davep180: 74
SteelCityJJ: 74
kme2019: 61
Misa Misa: 58
-x-: 53
MyRetrozz: 51
sergiohyperspin: 45
hipp0: 40
Member Stats:
Guest Posters: 122
Members: 125979
Moderators: 31
Admins: 2
Forum Stats:
Groups: 7
Forums: 35
Topics: 3514
Posts: 10858
Newest Members:
miguel osvaldo, Sofoklis Georgiou, Jordi Sanchez_1, Zalzberg, dreamfly912 wu, a t_1, ryan harper, Teo b, juan torres_2, David Rainer
Moderators: aladdin: 0, Arcade Man: 0, Arcade Punk: 0, CP78: 0, ETA PRIME: 0, Ghost Lost: 0, Harrison Hacks: 0, T.K.O. Cinematics: 0, kiodiekin1: 0, level1online: 0, hursty1: 0, Neighbourhood Techie: 0, Maria: 0, PatmanQC: 0, Restalgia: 0, RetroHumanoid: 0, Simply Austin: 0, titipilas: 0, Titi Ober: 179, Enkak: 28, leepspvideo: 0, _RetroTech100: 0, Guest Post: 0, Mark Blackwood: 0, Frankie Wilde: 0, Jeremy Reynolds: 0, Leslie Alexander: 0, Jason Copley: 0, Eleonora: 0, Joshua Robinson: 0, James Collins: 0
Administrators: Ninja UK: 2227, peter laws: 0

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More