by Arcade Punk



Please consider registering
Guest
Forum Scope


Match



Forum Options



Min search length: 3 characters / Max search length: 84 characters
Forum Login
Register Lost password?
sp_TopicIcon
Launchbox No Intro Sammy Atomiswave-Colpipes1978
RSS
94 Posts
(Offline)
1
March 3, 2019 - 8:57 pm
Print Quote

Download

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

https://www45.zippyshare.com/v...../file.html

 

Install Instructions 

This uses the latest Demul 0.7 and is a seperate emulator than the dreamcast pack. There is a known issue with the controls on Ranger Mission using the mouse. A fix will be uploaded once fixed. Games may take a while to load. This is normal as the module waits for the title screen

1) Download and extract

2) Copy and paste into install directory

3) Open up Demul and make sure the the plugins and paths are set correctly. By default this has been set to the D drive. This includes pointing it at the games folder

e.g.

D:Launchbox No IntroEmulatorsDemu ArcadeBios

4) Open up Global Emulators.ini (located in Launchbox No IntroRocketLauncherSettings) and add the following:

[demu 0.7b]

Emu_Path=..EmulatorsDemu Arcadedemul.exe

Rom_Extension=zip

Module=..DemulDemul (v0.7b).ahk

Pause_Save_State_Keys=

Pause_Load_State_Keys=

5) play and enjoy

3 Posts
(Offline)
2
March 3, 2019 - 9:07 pm
Print Quote

Awesome! Thanx alot dude! 🙂

6 Posts
(Offline)
3
June 9, 2019 - 7:27 pm
Print Quote

Thanks for the upload.

 

I seem to be having an issue with the install. After copying everything over and setting config>plugins and paths in demul etc, I go to run launchbox but I get an error:  Access to the path 'D:Launchbox No IntroLaunchBoxDataPlatformsSammy Atomiswave.xml' is denied.

 

Any ideas?

1 Posts
(Offline)
4
November 29, 2019 - 3:03 am
Print Quote

Oh I KNOW THAT ONE! unchecking "read-only" in "Sammy Atomiswave.xml"'s file properties will solve the problem hehe

Forum Timezone: Europe/London
All RSS Show Stats
Administrators: Ninja UK, peter laws
Top Posters:
canter6: 199
Jaz808: 133
-x-: 54
Forum Stats:
Groups: 6
Forums: 51
Topics: 2605
Posts: 8198

 

Member Stats:
Guest Posters: 41
Members: 32631
Moderators: 0
Admins: 2

Most Users Ever Online
345
Currently Online
simonh27, BurgerBob9, pwwhitaker, MyRetrozz, Psychofish
Guest(s)
66
Currently Browsing this Page

1 Guest(s)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More